Головне

Партнери Тимощука по "Баварії" вже відсвяткували чемпіонство з шампанським та піснями у барі

03.05.2010 20:15 328 0

Лідери німецької "Баварії" за тур до закінчення чемпіонату бундесліги вже відзначили перемогу в національній першості, розспівуючи пісні в одному з ресторанів Мюнхена, повідомляє sportbox.ru.

У минулий вік-енд капітан мюнхенців Марко Ван Боммел, півзахисники Франк Рібері й Бастіан Швайнштайгер, а також воротар Ханс Йорг-Бутт розспівували в караоке пісні "Ганьба, Шальке. Ганьба! Ми - Чемпіони!".

Офіціант ресторану "Кавос", де відбувався бенкет, стверджує, що відвідувачі були страшно здивовані, побачивши за сусіднім столиком кумирів, що веселяться, але більше того, заявив, що невтомно підносив футболістам вино й шампанське, які рікою лилися до самого ранку.

"Не думайте, що ми дуже перестаралися, - наводить слова Бутта Bild. - Ми, звичайно, здорово повеселилися. Але о першій годині попівночі, я вже спав у своєму ліжку. Зрештою , у нас була вагома причина - залишилася мить до моменту, коли ми станемо чемпіонами.

А от наставник мюнхенців Луі Ван Гал не став приховувати, що любить повеселитися.

"Я - справжній король вечірок, - відзначив голландець. - Особливо, коли є привід.

Нагадаємо, що до закінчення чемпіонату Німеччини "Баварія" гратиме один матч із аутсайдером бундесліги "Гертой", який пройде 8 травня. Перевага підопічних Ван Галя над "Шальке" становить три очки.

Коментарі ()