Головне

Денисов організує телемарафон матчу "Шахтар" – "Динамо"

29.04.2010 10:23 667 0

Телеканал "Футбол" вирішив цілком присвятити матчу "гірників" з киянами весь день 5 травня, та влаштувати справжній телемарафон.

Про це розповів директор каналу Олександр Денисов.

"Вже з 10-ої години ранку телеканал "Футбол" почне пряме включення з "Донбас Арени". Кожні дві години будуть 15-20-хвилинні включення зі стадіону. Всі включення супроводжуватимуться візитом різних гостей, так або інакше причетних до даної події. Ми проведемо для телеглядачів екскурс в історію, розповімо про останні новини зі стану обох команд і ще багато чого.

Відповідно, 5 травня ми, як виняток, змінимо програму телеканалу. Протягом всього дня на "Футболі" можна буде дивитися ретроспективу матчів "Шахтар" - "Динамо". Але щоб це було більш цікавим для телеглядачів, ми зробили монтаж матчів, тобто зменшили кожен з них до сорока хвилин. Завдяки цьому у нас з'явилася можливість показати якомога більше поєдинків.

За годину до початку українського класіко, тобто в 18:00, почнеться "розгін", що буде передувати самому матчу: крім основної студії з експертами вперше буде організована і міні-студія, тобто безпосередньо на кромці поля - стіл, за яким працюватиме журналіст. Окрім того, в підтрибунних приміщеннях ще один журналіст братиме оперативні флеш-інтерв'ю.

Ну а після матчу ще майже протягом години - обговорення всього того, що було: голи, спірні епізоди і таке інше. Такий ось день ми готуємо, повністю присвячений матчу "Шахтар" - "Динамо", - цитує Денисова прес-служба "Шахтаря".

Коментарі ()