Головне

Сабо: Під час гри з "Карпатами" не побачив у "Динамо" команду, лише стадо

27.04.2010 16:59 398 0

Київське "Динамо" демонструє неприпустимий рівень гри.

Таку думку висловив екс-тренер "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо в інтерв'ю "Львівській газеті".

"Мені не подобається, як грає київське "Динамо". Не бачу стилю, не бачу малюнка. Можливо, футболісти не хочуть добросовісно виконувати свою роботу, не знаю в чому причина. Мабуть, у середині команди щось відбувається, вони ж на полі між собою сваряться. Мені як динамівцю було соромно, що в завершальні 10 хвилин двобою з "Карпатами" кияни почали грати навалом. Такого ніколи не було, це в жодні рамки не входить.

"Динамо" - команда з такими футболістами і грати навалом... Це неприпустимо. Погано, коли старе руйнують, а нового не створюють. Раніше динамівців можна було переодягнути в будь-яку форму, але за манерою гри вболівальники впізнавали свою команду.  В "Динамо" був свій стиль. Сьогодні цього не має. Раніше в клубі опиралися на систему моделювання тренувального процесу Валерія Лобановського.

Метр довів на практиці силу своєї стратегії. Він двічі вигравав Єврокубок, Суперкубок, багато разів був чемпіоном Радянського Союзу. Тепер у "Динамо" вирішили забути про його систему. Якщо ж ви так робите, то давайте нову ефективну систему. А нового не має. В цьому і проблема. Під час гри з "Карпатами" не побачив у "Динамо" команду, лише стадо", - нарікає Йожеф Сабо.

Коментарі ()