Головне

Клод Пюель: "Баварія" упевнена у собі й має на те всі підстави

27.04.2010 09:32 321 0

Головний тренер "Ліона" Клод Пюель напередодні матчу-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів проти "Баварії" відзначив, що не звертає уваги на проблеми суперника зі складом.

"Як і перед матчем з "Реалом", ми провели три дні далеко від міста в тихій і спокійній обстановці. У порівнянні з "Баварією" нам бракує досвіду, але навряд чи це негативно позначиться на нас. Нам потрібно перемагати з різницею у два м'ячі, тому ми повинні брати ініціативу у свої руки.

"Баварія" упевнена в собі й має на те всі підстави, недарма вона домінувала в першому матчі. Нехай буде так. Тиждень тому вона закрила нас біля наших воріт. Поразка, звичайно, засмутила нас, але не варто забувати, що й "Баварія" має право жалітися на долю, адже вона могла забити й більше.

Ми не можемо дочекатися початку двобою. Команда повинна зіграти із високою концентрацією. Я впевнений, що нам під силу впоратися з будь-якою командою Європи. Проблеми суперника нас не цікавлять. Ми знаємо, що в "Баварії" є травмовані, але їх місця займуть не менш кваліфіковані виконавці. Ми повинні зіграти у свою гру, а не як у першому матчі, - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()