Головне

Ван Гал: "Баварія" не з тих команд, які можуть відсиджуватися в обороні

27.04.2010 09:21 128 0

Головний тренер "Баварії" Луі Ван Гал перед матчем-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів з "Ліоном" заявив, що його команда не збирається задовольнятися здобутою вдома перевагою.

"Коли я працював у Голландії, то завжди говорив своїм гравцям, що німецькі команди б'ються до останньої хвилини. Ніколи не можна бути впевненим у перемозі, поки не пролунав фінальний свисток.

Точно так і зараз. У нашої команди величезна сила волі. Ми показали це в матчі з "Ліоном" і в бундеслізі. Ми завжди готові дати супернику гідну відсіч. Усе залежить тільки від нас самих, - цитує тренера офіційний сайт УЄФА

Голландець також прокоментував кадрові втрати команди перед цією грою.

"На жаль, кілька наших гравців на вихідні отримали ушкодження. Після вилучення Франка Рібері у першому матчі команда здорово діяла тактично, чим я дуже задоволений. Ми завжди йдемо в атаку. "Баварія" не з тих команд, які можуть відсиджуватися в обороні, аби тільки не пропустити.

Увесь сезон ми граємо в одній манері, і зараз не збираємося від неї відступати".

Матч-відповідь "Ліон" - "Баварія" відбудеться у вівторок, 27 квітня. У першій зустрічі мінімальну перемогу отримав німецький клуб (1:0).

Коментарі ()