Головне

Президент "Полтави" погрожує зняти команду з чемпіонату через свавілля суддів

26.04.2010 21:06 336 0

Президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв погрожує зняти команду з розіграшу чемпіонату України у другій Лізі через корупцію у суддівському корпусі. 

"Після інформації про оцінку арбітру матчу між "Олімпіком" і "Полтавою" мені вперше за три роки захотілося випити горілки. У мене просто немає слів. Із шести матчів у другому колі бачив п'ять. І в усіх іграх якість суддівства жахлива.

Я переконаний, що в другій лізі інспектора "кришують" суддів. А ті почувають свою безкарність і судять, як хочуть, знаючи, в офіційних документах з боку інспектора, це не знайде свого відбиття.

Я остаточно зрозумів, що цю мафію перемогти неможливо. За спортивним принципом перемогти просто не дають. У такому випадку напрошується питання, а навіщо мені це потрібно?

Витрачати гроші, псувати нервову систему. Мені є, куди вкладати кошти й хочеться випробовувати емоції від чесної гри. А це в даній ситуації неможливо. І я цілком серйозно роздумую над тим, щоб зняти команду зі змагань. Те, що я почав будівництво бази для клубу нічого не змінює. Побудую базу й буду займатися розвитком дитячого футболу. Буде де в Полтаві дітям займатися футболом у нормальних умовах", - цитує Соболєва прес-служба ФК "Полтава".

Коментарі ()