Головне

Луческу: Це був чистий пенальті

25.04.2010 20:53 358 0

Мірча Луческу залишився задоволений діями всіх футболістів "Шахтаря" у матчі з "Чорноморцем".

"Вийшов хороший, видовищний матч, команда діяла грамотно з тактичної точки зору. Гру контролювали від першої до останньої хвилини. Можу відзначити динаміку всіх гравців, в усіх був гарний рух, створили великі проблеми обороні суперника. Часом, напевно, зловживали, коли хотіли м'яч ледь не внести у ворота одеситів. Для публіки, думаю, вийшов гарний футбольний спектакль.

Ми добули важливі три очки, ось це теж варто було б відзначити. Задоволений грою Тейшейри, він показав, що володіє якостями, необхідними для нашої команди. Йому просто потрібно зрозуміти нашу гру.

Напевно, це буде нелегко, але через це пройшли всі футболісти команди. Словом, йому ще знадобиться час, щоб відповідати нашій грі. У цілому я задоволений сьогодні всіма футболістами", - зазначив наставник.

На думку Луческу, арбітр вчинив правильно, коли призначив пенальті у ворота "моряків" на 6-й хвилині.

"З того, що я бачив, так це був чистий пенальті. А суддя, як ви знаєте, може призначити його, може не призначити. Футболісти одеської команди навіть не сперечалися, коли їхній захисник сфолив. Хоча і рука Гладкого була на захиснику, це я бачив на повторі. Ми не дивилися ще епізоди з двома незарахованими голами. Пізніше вивчимо ці моменти, чи торкнувся рукою Гладкий, коли скидав м'яч", - додав румунський фаівець.

Коментарі ()