Головне

Зубарєв: Я прийняв правильне рішення, вилучивши Мандзюка

21.04.2010 09:44 693 0

Головний арбітр гри 26 туру Прем`єр-ліги "Динамо" - "Дніпро" (2:1) Олег Зубарєв впевнений, що прийняв правильне рішення вилучивши гравця дніпропетровської команди Віталія Мандзюка.

"Ситуація була дуже динамічна, ішла довга передача із глибини поля, а в заключній фазі епізоду, перед тим, як Зозуля впав на газон, праворуч від нього перебував ще один футболіст "Дніпра" - Євгеній Чеберячко. Тому, зізнатися, я сумнівався в тому, як покарати порушника. Але звернувши увагу на сигнал асистента, я вже був впевнений, що порушення Мандзюка слід трактувати як фол останньої надії.

Подивившись після двобою відеоповтор, я переконався в правильності ухваленого рішення й вдячний Олегу Плужнику за підказку.

Справа в тому, що усі звертають увагу тільки на заключну фазу епізоду, коли Зозуля впав. Але ж фолити Мандзюк почав задовго до того як нападник опинився на траві, і другого захисника "Дніпра" при цьому й близько не було!

Іншими словами, Зозулі зірвали чистий вихід сам на сам, і за це захисник побачив перед собою червону картку. Повторюся, я впевнений, що в тому моменті я за допомогою свого асистента прийняв правильне рішення, - розповів арібтр в інтерв`ю газеті "Команда".

Коментарі ()