Головне

Луческу: Була явна червона картка, але суддя чомусь не дав її

16.04.2010 00:50 563 0

Суддівство в іграх за участю "Шахтаря" відрізняється від арбітражу матчів інших команд.

Про це після матчу з "Карпатами" заявив головний тренер гірників Мірча Луческу.

"Хочу відзначити команду суперника, до них немає ніяких претензій. Але все ж я б хотів звернути увагу, що суддівство в іграх за участю "Шахтаря" відрізняється від арбітражу матчів інших команд. Був такий момент у грі з "Дніпром", коли другу картку за симуляцію повинен був отримувати Коноплянка. Але цього не сталося, його з поля не видалили.

Сьогодні з Годвіном сталося в середині поля ... Це навіть не можна порівняти з тим, коли видалили Девіча, де торкання в принципі не було. А сьогодні була явна червона картка, але суддя чомусь не дав її.

До кінця чемпіонату залишилося п'ять ігор. Часом складно мотивувати гравців. По-різному судять, по-різному трактують нас та інших. Якась стратегія ... Шостий рік я тут, і все що відбувається аналізую: у перших п'яти-шести іграх на початку чемпіонату і в його кінці відбувається одне й теж. Щось має змінитися.

Є ціла група команд, які вкладають гроші і хочуть піднятися до рівня грандів українського футболу. Але, на жаль, у них так не вийде. Сильний чемпіонат той, де поважаються правила гри, і вони однакові для всіх. Плюс, звісно, етика гри. В іншому випадку чемпіонат не може бути сильним", - цитує наставника прес-служба його клубу.

Коментарі ()