Головне

Луческу: Матч з "Карпатами" - найважчий, який ми проводили

16.04.2010 00:45 538 0


"Карпатам" вдалося створити "Шахтарю" чимало проблем.

Про це після матчу заявив головний тренер гірників Мірча Луческу.

"Дуже важливу перемогу ми здобули, гра видалася складною. "Карпати" продемонстрували, що не даремно займають високе місце в турнірній таблиці і претендують на участь у Лізі Європи УЄФА. Вони грають в агресивний, атакуючий футбол, це, напевно, подобається глядачам.

Господарі поля діють з гарним пресингом і великим бажанням досягти перемоги в кожній грі. Це було видно і в попередніх матчах львів'ян. За рахунок свого пресингу вони створили нам низку проблем у першому таймі. А в другій половині гри "Карпати" підсіли фізично, і це позначилося. У нас же другий тайм вийшов краще.

Нашу перевага в атаці стало відчуватися ще більше з виходом на поле Дугласа Кости. Він створював небезпечні моменти, і сам обігравав суперників. Я б виділив Тлумака, який дуже добре відстояв на воротах і врятував свою команду від стовідсоткових голів.

Хотів би побажати "Карпатам" виступати в Лізі Європи, тому що своєю грою вони цього заслуговують. Напевно, це був найважчий матч, який ми проводили", - цитує наставника прес-служба його клубу.

Коментарі ()