Головне

Ігор Суркіс вважає, що Ярославський став грати за іншу команду

15.04.2010 10:29 495 0

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував висловлювання власника "Металіста" Олександра Ярославського, який в минулу неділю знову розкритикував братів Суркісів.

"Знаєте, мені завжди складно говорити, коли кричать: "Тримай злодія", у той час як кожний повинен дивитися за собою. Я не буду вступати з Ярославським у полеміку. От з Ахметовим вступити в полеміку я б міг, оскільки ця людина всією душею й серцем у футболі, причому майже з того ж моменту, що і я.

У нас із Ахметовим були різні відносини, але ми завжди знаходили спільну мову, і завжди її знайдемо! Коли ж інша людина говорить одне, а потім "перефарбовується", скажемо так, надягає футболку іншого кольору - мені це незрозуміло.

Будь-яка розсудлива людина розуміє, що в грі з "Металістом" була неупереджена помилка. У футболі буває всяке, і якщо суддя помилявся, він повинен бути покараний. Але я хочу сказати, що в грі "Бенфіки" з "Ліверпулем" я бачив те ж саме, і тоді суддя показав футболісту червону картку", - цитує Суркіса dynamo.kiev.ua.

Також Суркіс заявив, що поки він з братом займався футболом, хтось ділив власність країни.

"Пройдуть емоції, усе оціниться. Я скажу, що іноді Ярославському потрібно й у дзеркало на себе подивитися! Він похваляється, мовляв, що багато зробив для українського футболу й робить зараз. Але ми з 93-го року вкладаємо гроші у футбол. Поки хтось власність ділив, ми вкладали кошти у футбол.

Також він похваляється, який у нього стадіон. Нічого, ми стадіон теж побудуємо! Але зараз у нас дев'ять полів, дві тисячі дітей працює й тренується, відмінна база й інфраструктура. Я скажу, що для того, щоб конкурувати із "Шахтарем" або "Динамо", Ярославському ще потрібно дуже добре попрацювати на свою команду."

Коментарі ()