Головне

Леоненко: Хотів, щоб програма називалася "Футбол біля стійки бару"

13.04.2010 20:40 612 0

17 березня на телеканалі ICTV вийде дебютна футбольна телепрограма - "3 Тайм".

Про подробиці цього проекту розповів її ведучий, екс-футболіст київського "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко, в коментарі Gazeta.ua

"Ідея програми - зробити футбол абсолютно зрозумілим для глядачів, щоб люди детально, а не поверхнево могли зрозуміти, що відбувається на стадіоні. Думаю, що це вдасться, так як я людина відкрита, обходжуся без різного роду дипломатії, кажу все як є. У компанії зі мною передачу будуть вести спортивний журналіст Микола Васильков та співак Фоззі (капітан футбольного клубу зірок естради "Маестро" та учасник гурту "ТНМК" Олександр Сидоренко).

У програмі буде приділятися увага не тільки найбільш цікавим моментам матчів, а й усього, що відбувається в футбольному житті України та зарубіжжя - контракти гравців, їх перспективи та ін. Гості будуть самі різні - гравці, тренери, функціонери. Вони й будуть задавати тему для бесіди.

А тема, в свою чергу буде диктувати сценарій програми. Наше завдання - щоб кожен раз було щось нове. У передачі також буде місце гумору - забавним історіям, анекдотам і т.д., знову ж таки все буде залежати від предмету для розмови", - каже Леоненко

Єдине, від чого не зовсім в захваті Віктор - назва програми, яка, на думку екс-динамівця, не відображає повною мірою її ідеї.

"Спочатку я хотів, щоб передача називалася "Футбол біля стійки бару". Дана назва по-перше відповідає барній обстановці, яка буде в студії, адже ідея полягає в тому, що збирається за барною стійкою компанія друзів і обговорює все, що пов'язане з футболом .

Але творці передачі, на жаль, цю назву не схвалили, не знаю, з якої причини. До речі, у передачі на мені червона футболка. Що це таке для українського вболівальника - думаю, не треба пояснювати. Добре, що ще "спартаківську" на мене не наділи", - сміючись каже Віктор.

З українськими футбольними передачами Віктор Леоненко близько не знайомий, але в процесі роботи ведучим йому напевно доведеться вивчити їх більш детально, упевнений він.

"На жаль, зараз у мене відсутні більшість українських телеканалів, що не дозволяє мені регулярно стежити за вітчизняними футбольними програмами. Але якщо на новому терені хтось щось мені порадить як краще, не буду вважати нижче за свою гідність цими радами скористатися, корона з мене не спаде.

Тим більше, що особисто знайомий з ведучим "Футбольного вікенду" Олександром Денисовим, він мене навіть запрошував до себе на обговорення матчів Ліги Чемпіонів.

Але довелося відмовитися, так як не хотів літати в Донецьк через те, що з віком дещо почав боятися перельотів. Коли був молодший, сміявся над тими ж Сабо, Лужним, але тепер добре їх розумію. Разом з тим такого страху, щоб виривати ручки крісел у мене немає", - говорить екс-форвард "Динамо".

Коментарі ()