Головне

Стороженко: Ярославський - людина з дуже чистою репутацією й історією

08.04.2010 14:40 648 0

Віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко не схильний називати конфліктом, словесне протистояння Олександра Ярославського з братами Суркісами.

"Не потрібно кваліфікувати відносини між двома керівниками клубів як Сталінградську битву. На мою думку, конфлікт має спортивну природу, насамперед. І він виник на 37-й хвилині гри "Динамо" - "Металіст". Тому кожна людина має право висловлювати свою думку.

Ярославський - дуже толерантна, досвідчена людина, яка народилася й виховувалася у дуже гарній медичній родині. Кандидат наук. Людина з дуже чистою репутацією й історією. Він має свою думку.

Я не хочу говорити чому, тому що це дуже особисте, тільки він про це може сказати. Він так зрозумів, що на полі немає чистої боротьби. Але коли Ярославський "охолов", він висловив своє враження й свої щиросердечні почуття із цього приводу.

Його позицію потрібно поважати. Не тому, що Ярославський мій товариш і давній друг, а тому, що кожна людина має право висловлювати свою думку.

Президент київського "Динамо" також висловив свою думку. Я не хочу кваліфікувати це як битву. Я хочу кваліфікувати це, як дискусію", - цитує Стороженка ІА Мост-Харьков.

 

Коментарі ()