Головне

Колесніков: ФФУ за десять років без скандалу не провела жодного чемпіонату України

07.04.2010 23:52 411 0

Віце-прем`єр-міінстр України з питань організації Євро-2012 Борис Колесніков не вважає, що Федерація футболу України зможе самостійно організувати Євро-2012 в України.

"Це навіть не смішно. Чемпіонат буде проводити УЄФА. Уряд України, виконуючи свої міжнародні зобов'язання, а також виконуючи доручення президента країни Віктора Януковича, за гроші платників податків створить інфраструктуру для проведення чемпіонату Європи з футболу.

ФФУ повинна взяти участь у тестуванні стадіонів, взаємозв'язках з УЄФА й у продажі комерційних прав на цьому турнірі. Крім того, Григорій Михайлович завжди говорив про те, що він опікується збірною. Але в національної команди є цього разу перевага, яка може перетворитися в недолік: до чемпіонату Європи немає жодного офіційного матчу.

Тобто, якщо Григорій Михайлович береться за національну команду, то він повинен пояснити суспільству, як вона буде готуватися. А що стосується проведення Євро, то ФФУ за десять років без скандалу не провела жодного чемпіонату України. Про яке Євро може взагалі йти мова", - заявив Колесніков у Донецьку.

Коментарі ()