Головне

Ахметов не хоче, щоб Суркіси пішли з "Динамо" і футболу

07.04.2010 21:40 338 0

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов не хотів би, щоб футбольний клуб "Динамо" залишився без підтримки Президента Федерації футболу України Григорія Суркія і його брата, - президента футбольного клубу "Динамо" Ігоря Суркіса.

Про це він сказав в Донецьку журналістам на "Донбас-Арені" під час візиту президента УЄФА Мішеля Платіні, інформує КІД.

"Суркіс футболу потрібний, і я не хотів би, щоб вони (брати Суркіси, - ред. ) залишали футбольний клуб "Динамо" (Київ). Якби вони залишили "Динамо", то конкуренції не було б. Вони дуже багато зробили для свого клубу, але ми всі хочемо, щоб були рівні правила гри для усіх. Ми не хочемо відддавати перевагу Суркісу, от що найголовніше ", - підкреслив Ахметов.

Також Ахметов нагадав, що раніше тільки він критикував Григорія Суркіса, а тепер приєдналися й інші.

"Учора один я висловлювався, а сьогодні я мовчу, усі інші. Інші це хто? Хто ставить перед собою амбіційні цілі, той завжди буде висловлювати свою точку зору. А йому будуть говорити, "от дивіться, він підіграє Ахметову".

Він не Ахметову підіграє, він просто приречений вимовити ті слова. А якщо він їх не вимовить, значить усього три речі. Він або наївно вірить Суркісу, я теж вірив 5 років. Ярославський, - 3 роки, він менш наївний, ніж я. Він або дурень. Або третє, - він байдужний, футбол йому байдужний, його команда йому байдужна, він не хоче боротися за справедливість", - додав Ахметов.

Коментарі ()