Головне

Саленко: Нехай Мілевський пару ігор посидить у запасі, подивився футбол зі сторони

07.04.2010 10:46 446 0
У "Шахтаря" більше шансів завоювати золоті медалі чемпіонату України в цьому сезоні.

Про це заявив найкращий бомбардир ЧС-1994, екс-гравець київського "Динамо" Олег Саленко.

"У чемпіонській гонці поки що віддаю перевагу "Шахтарю". Думаю, все вирішиться під час очної зустрічі "гірників" з "Динамо". Не бачу, де ще донеччани можуть втратити очки. Навряд чи "Дніпро" зуміє на майбутніх вихідних встояти перед підопічними Мірчі Луческу. У "Шахтаря" клас футболістів вищий і форварди потужніші", - сказав він.

За словами екс-футболіста, "Динамо" ніяк не може вийти з кризового піке.

"Не знаю, що твориться в команді, але, якщо судити збоку, виходить як у приказці "чим далі в ліс, тим більше дров". Я б на місці Газзаєва робив висновки негайно. По-перше, дав би трохи відпочити Мілевському - нехай би Артем пару ігор посидів у запасі, подивився футбол зі сторони. Це корисним іноді буває", - переконаний він.

На думку Саленка, у Шевченка теж зараз не все виходить, але він старається.

"Не розумію, чому Газзаєв, який говорив, що буде ставити молодих, не особливо довіряє Кравцю та Зозулі. Молодь потрібно награвати", - додав колишній нападник.

"Викликає питання і середня лінія "Динамо". Хлопці там, звичайно, бігають, метушаться. А треба не бігати, а грати. Комбінацій ми, практично, не бачимо. У "Металіста" "Динамо" виграло без гри. Без блиску зіграли і з "Зорею". Такі перемоги "Динамо" нікого не тішать - глядача ж не обдуриш. У результаті, кияни зараз у епіцентрі суддівських скандалів", - наводить слова Саленка blik.ua.

Коментарі ()