Головне

Російські фахівці: Алієв став лідером "Локомотива"

06.04.2010 09:59 552 0
Російські фахівці: Алієв став лідером "Локомотива"

Олександр Алієв став лідером московського "Локомотива".

Таку думку висловив екс-гравець "Спартака" і збірної Росії Андрій Пятницький в інтерв'ю "Советскому спорту".

"П'ять м'ячів у чотирьох матчах - результат відмінний, особливо з огляду на рівень суперників "Локомотива". Алієв явно влився в команду і в перших турах виглядає безумовним її лідером. Інша справа, що мало хто з партнерів йому зараз відповідає. І якщо "Локо" не додасть, говорити про те, що Алієв буде вражати ворота з тією ж постійністю, не доводиться", - сказав футболіст. 

"Хоча варто зауважити: саме тут криється певний резерв. Адже поки свої голи Алієв забиває не в результаті якихось продуманих комбінацій, а найчастіше - дальніми ударами", - додав він. 

За словами Пятницького, якщо м'яч в ногах Алієва, а ворота - в межах видимості, футболіст б'є. "Можна з гри, ще краще - зі стандарту. А якщо "Локо" знайде, нарешті, свою гру, то шансів забити у нього буде більше".

"Чи може він стати найкращим бомбардиром чемпіонату? Може. Веллітона, та й інших претендентів на це звання, захисники вже вивчили напам'ять, а Алієв для них поки - гравець-загадка. Якщо Олександр цим скористається, то може забити 15-20 м'ячів. До речі, за вмінням вгадати можливість для удару він нагадує мені лідера "Ротора" Олега Вєрєтєннікова, який блискуче грав в Росії в 90-і роки", - зазначив фахівець.

"Правда, в організації гри Вєрєтєнніков був посильніше. Поки Алієв не виявив в собі якостей плеймейкера", - вважає екс-спартаківець.

Коментарі ()