Головне

Ярославський: "Із Суркісом "Динамо" завоювало лише скандали"

05.04.2010 13:06 672 0
Ярославський: "Із Суркісом "Динамо" завоювало лише скандали"

Усе, що завоювало київське "Динамо" за всю свою історію, воно завоювало без братів Суркісів.

Про це в інтерв'ю телепрограмі "Футбольний вік-енд" заявив президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський.

"Я звертався до Григорія Суркіса як до керівника ФФУ, щоб він припинив своїм адміністративним тиском робити вплив на результати матчів. Я звертався до Ігоря Суркіса, щоб він не користувався цим впливом. У мене не було ніяких претензій до клубу "Динамо", - сказав він.

"Усе, що завоювало "Динамо", воно завоювало без Суркісів. Із Суркісом воно завоювало лише скандали. Не будемо їх пригадувати..." - додав президент харків'ян.

На думку Ярославського, недопустимим є той факт, що голова ФФУ приходить на матчі команди свого брата.

"Коли на матчі сидить голова Федерації футболу України та грає команда його брата, то це робить серйозну перевагу. Такого не має бути", - запевняє він.

Також президент "Металіста" додав, що минулорічний матч з ФК "Львів" на важкому полі вплинув на подальші виступи харків'ян у Кубку УЄФА. А після виїзду до Добромиля "Металіст" мав грати саме з "Динамо" у єврокубку.

"Якби не матч у Добромилі, до чого приклали свої руки Суркіси, то невідомо, як би склалася доля "Металіста" у єврокубках у минулому році. Після того матчу команда потрапила у яму. Спробуйте пограти на болоті. А я просив перенести цей матч на інше поле", - зазначив Ярославський.

Запевнив президент харків'ян і про те, що завжди буде придивлятися до дій арбітрів, навіть якщо все буде ідеально.

"Навіть якщо будуть судити ідеально, у мене це питання завжди буде у голові. Я думаю, що у кожного президента таке буде. Люди ж вкладають у клуби десятки мільйонів доларів. Це ж не просто так, це ж місце у Лізі Чемпіонів, це мільйони доларів. Тут же мова йде і про гроші. Чи Суркісам гроші потрібні більше, ніж комусь іншому?" - риторично запитує Ярославський.

Коментарі ()