Головне

Костов: "Без дисципліни футбол не можливий"

03.04.2010 22:57 340 0

Донецький "Металург" буде виставляти на трансфер гравців, які не віддають себе повністю команді.

Про це заявив головний тренер донеччан після програшу від криворізького "Кривбаса", пише офіційний сайт клубу.

"Думаю, сьогодні ми програли з двох причин. Перша причина - створили багато моментів і не скористалися ними. Були хороші моменти для того, щоб забити гол, але нас підвела реалізація. У нас було мінімум 10 моментів для взяття воріт. Але, як завжди, не забиваєш ти - забивають тобі. Так і сьогодні вийшло у нас. Друга причина - наш газон не відповідає тій грі, яку ми хочемо показувати. І це теж важлива причина", - сказав Костов.

"Сьогоднішній результат примушує задуматися. Я вважаю, що наша участь у фіналі Кубка України вплинула психологічно на деяких гравців нашої команди. Вони не так відіграли цю гру, не боролися до кінця гри. Є гравці, які дуже "тихо" грають. Я спочатку розберуся у собі, потім поговорю з нашими керівниками про футболістів, які не віддають себе повністю команді та будуть виставлені на трансфер", - розповів наставник.

"У команді наразі є футболісти, які не професійно працюють і не професійно відносяться до особистого життя. Я попереджав їх протягом довгого часу, але, напевно, прийшов час, коли необхідно розібратися з цими гравцями. Без дисципліни футбол не можливий", - додав він.

Коментарі ()