Головне

Пучков: "Таврії" треба посісти 4-5 місце або виграти Кубок

03.04.2010 21:34 391 0
"Таврії" треба посісти 4-5 місце в чемпіонаті або виграти Кубок України.

Про це заявив головний тренер сімферопольців Сергій Пучков після матчу з "Металістом".

"Хотілося б звичайно виграти сьогодні, кожному тренеру завжди хочеться вигравати. Навіть на виїзді проти "Металіста", але результатом ми задоволені, хоча хотілося перемогти, для нас кожна гра зараз за 6 очок, ми намагаємося потрапити в Лігу Європи".

"Я подякував хлопцям, які змогли відіграти гол, давши фору команді, яка вважається лідером і посідає третє місце, вже на п'ятій хвилині. Вони проявили характер, волю, забили м'яч і могли ще забити, і повинні були перемогти", - зазначив Пучков.

"Але цим футбол і хороший, непередбачуваний. Сподіваюся, вдалося порадувати і харківських вболівальників, щоб були якісь симпатії на нашій стороні. Зараз вирішується питання про місце проведення фіналу Кубку України, сподіваюся, всі харків'яни будуть вболівати за нас", - додав він

"Ми ще не потрапили до числа учасників єврокубків. Для того, щоб від України брали участь шість команд, треба щоб хтось з двох фіналістів посів п'яте місце. В очній зустрічі ми відчепили від боротьби донецький "Металург" і нам тепер треба посісти 4-5 місце, а якщо ми цього не зробимо, то треба вигравати Кубок України", - наводить слова тренер кримчан прес-служба ФК "Металіст".

Коментарі ()