Головне

Газзаєв: Ярмоленко опинився там, де і мав бути

03.04.2010 20:35 399 0
Нападник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко у матчі проти "Зорі" опинився там, де і мав бути.

Про це після гри у Луганську заявив наставник киян Валерій Газзаєв.

"Ярмоленко весь час опиняється в штрафному майданчику при завершенні флангових атак. Андрій - форвард, і в нас таке тактична побудова гри. Він опинився там, де і повинен бути", - наводить слова тренера офіційний сайт "Динамо".

"Я дуже задоволений результатом матчу. Завершальна частина чемпіонату і останні ігри завжди напружені, бо всі команди вирішують свої задачі: одні глобального масштабу, а інші - локального. Тож не дивно, що поєдинки відбуваються в такій напруженій боротьбі, а лідерам перемоги даються дуже непросто", - додав він.

За слова фахівця, він частково задоволений другим таймом, коли "Динамо" грало в свій футбол.

"А до перерви у нас гра не виходила, оскільки "Зоря" діяла дуже чіпко, плюс ми самі в творчому плані грали не дуже активно, особливо в центральній зоні атаки. З цих причин гра трохи не виходила. Але після перерви все стало на свої місця", - зазначив Газзаєв.

Тренер "Динамо" також відповів на питання, чи не час за такої гри "Зорі" думати про першу лігу:

"Мені складно судити за сьогоднішньою грою. Адже мотивація на ігри з "Динамо" і, скажімо, "Закарпаттям" різна. Якщо команда буде грати і перемагати, думаю, вона залишиться. Тут є тренер і керівництво, які зацікавлені в цьому".

Коментарі ()