Головне

Чанцев: Перший м'яч був забитий з положення "поза грою"

03.04.2010 20:28 449 0
"Динамо" у матчі проти "Зорі"  забило перший м'яч з положення "поза грою".

Про це після гри заявив головний тренер луганської команди Анатолій Чанцев.

"Ми вважаємо, що в першому таймі йшла рівна гра, а в деяких моментах у нас навіть була перевага. Друга ж половина, як ви знаєте, почалася з пропущеного нами голу", - наводить слова тренера офіційний сайт "Динамо".

"Я вже просто не знаю, як можна боротися проти "Динамо". Ми ще раз переглянули той епізод, і всі побачили, що перший м'яч був забитий з положення "поза грою". Як би далі не розвивалися події, але цей гол вплинув на перебіг усієї подальшої гри. Думаю, він вибив нашу команду з рівноваги і відклав неприємний відбиток", - додав наставник.

"Команда повинна продовжувати грати. У чому причина того, що це не відбулося, будемо розбиратися", - наголосив Чанцев.

За його словами "Зоря" готувалася до того, що з боку суперника буде багато флангових передач.

"Виходячи з цього, ми моделювали тренування та гру. Принаймні, я був упевнений в тому, що це не стане для нас сюрпризом. Але ви бачите, що якраз дві флангові передачі і закінчилися двома м'ячами в наші ворота", - зазначив головний тренер "Зорі".

Як заявив Чанцев, "Зоря" збирається набирати очки в кожній грі. "Я не поділяю гри і не думаю, що буде завтра, післязавтра або через два тури".

"Ми сподівалися на зв'язку Лазарович - Сілюк. Але Сергій провів не найкращу гру, можливо, варто було раніше випустити Джихані. На тренуваннях і в двосторонній грі, яку ми провели позавчора, переглядали різні варіанти, робили всілякі перестановки, але все одно прийшли до такого поєднання.

Напевно, не вистачає досвіду, а, можливо, майстерності. А ще сьогодні у другому таймі нам не вистачало останньої передачі", - підсумував Чанцев.

Коментарі ()