Головне

Любінскас: Хотілося б запросити в ФК "Львів" Руні та Криштіану Роналду

03.04.2010 12:35 511 0

У першій лізі чемпіонату України грають сильні колективи.

Про це заявив головний тренер ФК "Львів" Альгімантас Любінскас в інтерв'ю газеті "Український футбол".

"Я - людина футбольна й багато всього бачив в своєму житті. Щодо першої ліги, то її формують справді хороші та сильні колективи. У першу чергу, це команди з Севастополя і Львова, далі - "Геліос", "Сталь" і "Олександрія". Не варто списувати з рахунків неординарну "Волинь" і непередбачувану "Кримтеплицю".

Та й аутсайдери не подарунки. На мою думку, всі суперники виходять грати проти нас з однією думкою: не дати моїм хлопцям розвернутися на полі. Щось подібне пережили й в останньому матчі проти "Енергетика".

Ми пропустили, потім забили, на мою думку, чистий гол, але суддя взяття воріт не зафіксував. А ще я зауважив, що львівську команду переслідує якийсь злий фатум.

Котрий вже матч проводимо й не важливо - вдома чи на виїзді, але мої футболісти, і мушу наголосити, що переважно це - лідери, отримують попередження. Мене це насторожує, тому прошу їх бути обережними з суперниками в ігрових зіткненнях. Не хочеться в простих ситуаціях втрачати виконавців.

Тренер не може бути всім задоволений. Меж досконалості немає, і всі воліють кращого. Я не виняток. Звичайно, хотілося запросити в команду іменитих футболістів. Зокрема, Руні та Криштіану Роналду.

Проте ми працюємо цілеспрямовано й стараємося покращувати становище команди. До речі, з фізичною підготовкою в окремих футболістів є певні проблеми. В Туреччині намагалися щось змінити, але на це потрібно більше часу", - каже Любінскас.

Коментарі ()