Головне

Сабліч: Я не буду грати у Газзаєва

03.04.2010 10:40 553 0

Один зі старожилів київського "Динамо" хорватський захисник Горан Сабліч тренується з дублем і запевняє, що в основі грати не буде.

Нагадаємо, на початку весни навіть розгорівся невеликий скандал. Горан дав образливе інтерв'ю, в якому поскаржився, що йому не дають можливості тренуватися за дубль. А на базу просто не пускають навіть забрати свої речі.

"Ми ще три тижні тому зустрілися з президентом, обговорили з Ігорем Михайловичем всі питання. Все вирішилося відразу. Зараз ніяких проблем немає. Тренуюся з дублем.

Президент запропонував перейти до "Арсеналу". Але мене цей варіант не влаштував. Пропонували оренду, але мені здається, що якщо кудись переходити, то треба на постійній основі

Думаю, ми зуміємо знайти варіант, який буде гарним і для президента, і для мене. Мені ж хочеться не тільки отримувати зарплату, але й постійно виходити на поле, грати, бути корисним команді. Тим більше у мене зараз оптимальний вік, хороші кондиції. Я здоровий і поступово відновлюю ігрову форму", - розповів хорват в інтерв'ю "Блику".

Також Горан зазначив, що його контракт закінчується влітку 2011 року, і про своє майбутнє з наставником команди Валерієм Газзаєвим він не говорив.

"Ні, ми не розмовляли. Я не буду грати у Газзаєва. Але у мене немає на нього образи. Він тренер, я гравець. Кожен робить свою роботу", - каже Сабліч.

У Європі трансферне вікно вже закрито. Проте не виключено, що Горан Сабліч встигне змінити команду ще цієї весни. Єдиний зараз можливий варіант з трансфером - це Росія. Там період дозаявок закінчується 8 квітня.

За словами самого Горана, у нього є кілька пропозицій з Росії. Але поки конкретики немає. За інформацією "Блику", один з претендентів на захисника - махачкалінський "Анжі", де з недавніх пір помічником головного тренера працює колишній партнер Сабліча по "Динамо" Андрій Гусін.

"Якщо не вийде поїхати, нічого страшного. До літа буду в Києві. А там подивимося", - не сумує хорват.

Коментарі ()