Головне

"Чорноморець" завадив "Карпатам" продовжити переможну серію. ВІДЕО

02.04.2010 17:49 872 0
"Чорноморець" завадив "Карпатам" продовжити переможну серію. ВІДЕО

"Карпати" досить несподівано втратили очки у матчі з "Чорноморцем". Традиційно сильні на власному полі львів'яни не зуміли перемогти одеський "Чорноморець", у якого триває безвиграшна серія.

Загалом же матч видався не надто цікавим. Якщо хтось з вболівальників запізнився на стадіон у перші 15 хвилин, то, мабуть, нічого не втратив.

Однак уже на 18-й хвилині "моряки" зуміли відкрити рахунок. Руслан Левига вкинув м'яч з аута, захисники "Карпат" забули про опіку Маурісіо Сауседо, і той скористався цим на всі 100 відсотків - завдав майстерного удару під перекладину.

Утім, підопічні Олега Кононова недовго залишалися в ролі наздоганяючих. Дуже скоро їм вдалося відновити паритет - Александр Гурулі знайшов пасом Вільяма Батісту, бразилець увірвався у карний майданчик, втік від захисників і спрямував м'яч повз голкіпера.

Мабуть, обох наставників не влаштували помилки в захисті, після яких були забиті голи, і вони вже у першому таймі провели по одній заміні.

Під завісу тайму два удари по воротах завдав Батіста, однак відзначитися йому не поталанило.

Друга половина зустрічі, як і перша, розпочалася спокійно, навіть мляво. Довгий час у футболістів не клеїлися небезпечні випади, і лише в середині тайму гра дещо пожвавилася. Львів'янам ніяк не вдавалося пройти щільний захист суперника, і зрозумівши, що справа йде до нічиєї, вони спробували залучити "дальню артилерію".

Проте удар Федецького парирував голкіпер гостей Євген Паст. Потім настала черга Худоб'яка, але  і йому не судилося стати героєм матчу - після першої спроби м'яч просвистів недалеко від стійки. А після наступного пострілу Ігоря шкіряна куля зрикошетила від захисників, однак полетіла прямо в руки Пасту.

Фінальний свисток зафіксував нічию 1:1.

Таким чином, у "Карпат" триває безпрограшна серія у весняній частині чемпіонату. Склалося враження, що галичани набагато краще виглядали у попередніх матчах з більш іменитими суперниками.

У "Чорноморця", навпаки, щось затягнулася серія без переміг. Втім, наставник моряків Андрій Баль результатом залишився задоволений, адже навіть нічию у Львові здобути непросто.

Коментарі ()