Головне

Тимощук: У "Баварії" буду боротися до кінця

24.03.2010 10:36 376 0

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук розповів про своє положення в німецькому клубі й прокоментував інформацію про можливе повернення в Росію.

"На жаль, задоволення немає - граю в основному по 15-20 хвилин. Подивимося, що буде далі. Треба працювати. Якщо захочу перемінити команду, сам скажу.

У будь-якому разі, буду боротися до кінця. Доти, поки не доведу, що можу виходити в основі. А там буде видно. Є ще купа часу. От пишуть, що хочу піти, - зараз або в крайньому випадку влітку. Насправді швидких рішень я ніколи не ухвалюю. Хоча б тому, що по характеру максималіст. Тому й не можу погодитися із ситуацією, в якій не граю. Усе зроблю, щоб її змінити.

Знаю, що інтерес до мене є не тільки з боку російських команд. Із приводу можливого переходу вже зверталися й представники деяких європейських клубів. Але, думаю, говорити про це зараз передчасно.

Розмова із керівництвом "Баварії" був. Я сказав, що в мене мало ігрової практики, що хочу виступати й за клуб, і за збірну. Від моїх співрозмовників ніякого негатива не виходило - вони раді бачити мене футболістом "Баварії", знають, наскільки професійно я ставлюся до тренувального процесу, матчів, - цитує Тимощука " Спорт-Экспресс".

Коментарі ()