Головне

Леоненко: Мілевський може книжку написати "Все життя - спиною до воріт"

23.03.2010 11:14 515 0
У київському "Динамо" з'явилися незамінні гравці - Мілевський та Шевченко.

Про це заявив колишній футболіст киян Віктор Леоненко у коментарі Dynamomania.com.

"Проблема в тому, що в команді з'явилися незамінні ... Зозуля набагато активніше виглядає, ніж Мілевський. Але Газзаєв ніколи не прибере ні Мілевського, ні Шевченка, який багато помиляється, причому в простих ситуаціях", - сказав екс-нападник.

"Хоча у Андрія моменти є завжди, на відміну від Артема. Гра Шеви мені подобається. Просто пропав фарт. Може, не та концентрація. А можливо, і травма спини позначається", додав він.

За словами Леоненка, коли команда не реалізовує такі моменти - "це насторожує, навіть страшно стає".

"За весь матч Мілевський вдарив один раз. І ще раз зачепив м'яч головою. За чотири матчі - чотири удари по воротах. Ну як після цього можна називатися нападником?

"Чіплятися за м'яч" - це не професія. Мене б вже розстріляли і Ігор Суркіс, і Валерій Газзаєв. Мілевський може спокійно книжку написати: "Все життя - спиною до воріт". А моменти у Нінковіча і Ярмоленка? Мілош міг взагалі зупинитися, прикурити, запитати у трибун, тренера і президента: "Куди пробити?" - І спокійно забивати.

Навіть я, зі своїм нинішнім животом, забив би в цьому епізоді так, що м'яч разом з воротарем б залетів у сітку. Складніше пенальті забити, ніж в цих ситуаціях", - переконаний Леоненко.

На його думку, ще одна проблема "Динамо" - відсутність футболіста, який "розкидав" би м'ячі.

"Газзаєв може скільки завгодно говорити, що він не знає футболіста на ім'я "плеймейкер", але такий гравець потрібен команді. Скрізь такі є: у "Бордо" - Гуркюфф, в "Мілані" - Пірло, в "Челсі" - Лемпард і Баллак. І так далі ... У "Динамо" теж завжди грали такі - і Заваров, і Калитвинцев, і Белькевич. Якщо б не Валік, не відбулися б ні Ребров, ні Шевченко, ні Шацьких", - цитує Леоненка видання.

Коментарі ()