Головне

Луческу: Думав, проти "Зорі" грати легше

20.03.2010 23:26 476 0

У матчі "Зорі" та "Шахтаря" луганчани були більш мотивованими.

Так вважає наставник гірників Мірча Луческу.

"Ми сьогодні здобули дуже важливі три очки. Я вже відзначав після того, як нам не вдалося пройти "Фулхем", що головне тепер для нас до кожної гри чемпіонату підходити дуже сконцентровано і зібрано і набирати максимум очок.

Сьогодні видався дуже гарний матч, я не очікував, що "Зоря" так зіграє. Чесно кажучи, я думав, нам буде легше. Це цілком зрозуміло, футболісти луганської команди, напевно, були більш мотивовані, ніж наші гравці. Не можна сказати, що вони створювали гольові моменти, але наших захисників часом тримали в напрузі.

До першого гола у свої ворота суперник в обороні зіграв дуже організовано. У нас кілька футболістів хворіють, є і дискваліфіковані - Фернандіньо та Луїс Адріано. Крім того, деяким футболістам ми дали відпочити, і тому ротація сьогодні була цілком зрозуміла. Я задоволений тим, що вона відбулася. І ті, хто був сьогодні на полі, виглядали досить непогано.

Що стосується Тейшейри, то йому було нелегко, все-таки перша гра. Чогось надзвичайного він не показав, але для першої гри цього цілком достатньо. Чекаю від нього, звичайно ж, більшого. Через такі ж труднощі проходили і Луїс Адріано, і Вілліан. Може бути, Дуглас все зрозумів набагато швидше, і тому легко влився в нашу гру.

Мені дуже шкода, коли ми добре контролюємо м'яч, доходимо до штрафного майданчика суперника і в завершальній фазі створюємо мало гостроти. Це одна з проблем, що хвилюють мене, і я намагаюся її вирішити. Але це проблема не нападників, а тих гравців, які повинні діяти з глибини", - цитує Луческу прес-служба "Шахтаря".

Коментарі ()