Головне

"Металіст" легко перемагає запорізький "Металург"

20.03.2010 18:11 620 0
"Металіст" легко перемагає запорізький "Металург"

Після поразки від донецького "Шахтаря" харківський "Металіст" сповна реабілітувався перед власними убоівальниками. У матчі 21 туру "Металіст" у Харкові розгромив запорізький "Металург" з рахунком 4:0.

Лише у першому таймі гості із Запоріжжя змогли грати майже на рівних з командою Мирона Маркевича та й то пропустили один гол. На 23 хвилині Коваль не зумів потягнути удар Валяєва з 16 метрів у кут воріт. У "Металурга" був шанс відквитати один гол, але забити не зміг Аржанов.

У другій 45-хилинці "Металіст" декласував свого суперника. Протягом 59 та 60 хвилини у ворота гостей влетіли два м`яча. Спочатку зіграла заміна Маркевича і Девіч, отримавши м`яч у штрафній, у два дотики переправив його у кут воріт "Металурга".

Ще не встиг диктор на стадіоні назвати автора забитого голу як Ковалю довелося знову витягати м`яч із своїх воріт. Після пасу п`ятою Девіча, Едмар увійшов у штрафну і пробив у верхній кут воріт, зробивши рахунок 3:0.

"Металург" протягом двох хвилин міг також забити двічі, але одного разу "Металіст" врятував Горяінов, а іншого разу - стійка воріт.

На 78 хвилині "Металіст" довів гру до розгрому. Коельо прострілив у штрафну і Олійник підставив голову, змусивши м`яч побувати у воротах Коваля.

Після цієї перемоги "Металіст" закріпився на третьому місці і від четвертої сходинки він має фору у 5 пунктів.

"Металіст" - "Металург" (Запоріжжя) - 4:0 (1:0)

Голи: 1:0 - Валяев (23), 2:0 - Девіч (59), 3:0 - Едмар (60), 4:0 - Олійник (78)

"Металіст": Горяінов, Селін, Папа Гуйе, Бордіян, Едмар, Рикун (Слюсар 68), Путівцев, Валяєв (Поступаленко 78), Олійник, Джексон, Антонов (Девіч 46)

"Металург": Коваль, Невмивака, Степаненко, Тейку, Тігорєв, Кривцов, Полевой, Аржанов (Карауш 86), Опанасенко ( Сидорчук 75), Цигирлаш (Пісоцький 66), Алозіє

Попередження: Степаненко (43), Кривцов (59), Полєвой (57), Олійник (88)

Коментарі ()