Головне

Воронін: Українська мова мені не потрібна, усі чудово розуміють російську

19.03.2010 21:59 1607 0

Нападник московського "Динамо" та збірної України Андрій Воронін визнав, що він не знає гімн України.

"Я згадую слова, підспівую про себе ... Я його напам'ять не пам'ятаю, але просто тому, що не намагався вивчити, я не задавася такою метою: от треба мені вивчити саме гімн України. Те, що я пам'ятаю, то я можу співати про себе, і то не завжди, частіше просто думаю про гру", - розповів Воронін в інтерв`ю gazeta.ua.

Також Воронін розповів, що не вже ходить в кінотеатри в Україні.

"Чесно кажучи, у Німеччині та Англії взагалі ніколи не ходив в кінотеатри, ну може раз ... Вже й не пам'ятаю. Це в Україні, коли приїздив у відпустку, в Одесі ходив, але після того як всі кінотеатри стали україномовними, то я не ходжу.

Я української мови практично не знаю, тому дивитися кіно немає сенсу, я краще піду тоді на англійський чи на німецький фільм, ніж у кінотеатр на український фільм".

Нападник збірної України також вважає, що йому українська мова і нині не потрібна.

"Якщо я не знаю української, то тільки тому, що цією мовою у нас в Одесі ніхто не розмовляв ніколи. І зараз мені вона не потрібна, тому що всі чудово розуміють російську, а переучуватися немає ні сенсу, ні часу. А Одеса для мене це моє улюблене місто, у мене тут всі рідні, близькі, батьки, друзі, родичі, ось тому я туди щороку їжджу, мінімум 1 раз, і я вважаю, що для мене це найкраще місто, в Україні так точно", - Воронін.

Коментарі ()