Головне

Луческу: Грати проти футболістів "Шахтаря" буде непросто

19.03.2010 08:58 254 0
Донецькому "Шахтарю" буде непросто грати проти футболістів команди, які були орендовані "Зорею".

Про це заявив головний тренер донеччан Мірча Луческу перед матчем 21 туру прем'єр-ліги.

"Грати проти футболістів "Шахтаря" буде непросто. Впевнений, вони будуть дуже мотивовані, будуть доводити, що заслуговують грати в цій команді. Особливо молоді гравці. Це нормальне явище. Ми ж цей момент не будемо розглядати", - сказав він.

"Зоря", напевно, буде битися. Вони перебувають в небезпечній зоні, де кожне очко на вагу золота. Тому очікуємо складної гри. Дивилися останню гру "Зорі" із "Закарпаттям". Впевнений, що вони не заслужили на поразку. Пенальті, який вигадав суддя, не було й близько. Одна помилка може вплинути на розташування команд у нижній частині таблиці. Природно, у грі проти "Шахтаря" вони спробують взяти ті очки, які були втрачені в Ужгороді", - наводить слова румунського фахівця офіційний сайт "гірників".

За словами Луческу, він зможе назвати склад, тільки в день гри.

"Про Адріано немає сенсу розмовляти. Він сам завинив. Тому ми можемо говорити тільки про тих футболістів, які готуються до гри. Також не хотілося б зараз розповідати про травмованих гравців. Вони перебувають в розпорядженні наших лікарів. До гри готуються 22 футболіста. Подивимося. Для участі в матчі виберемо тих, хто буде найбільш готовий", - додав тренер.

Він також повідомив, що травмованими наразі є Кобін, Гай і Агахова, а Худжамов вже готується до гри.

"Я б хотів, щоб ми грали два рази на тиждень. Ми були жорстоко покарані за ті помилки, які допустили в іграх з "Фулхемом". Будемо адаптуватися до гри у тижневому циклі. Природно, якщо б грали двічі на тиждень, як раніше, то і ротація була б інша. Тому від цього страждають і деякі гравці, які мають менше ігрової практики. Залишилось два пріоритети - чемпіонат і Кубок. В залежності від суперника і від багатьох факторів будемо визначати склад", - Луческу.

Коментарі ()