Головне

Гросс: Мессі можна порівнювати з Марадоною

18.03.2010 09:14 431 0
Нападника "Барселони" Ліонеля Мессі можна порівнювати з Дієго Марадоною.

Так прокоментував гру аргентинця головний тренер "Штутгарта" Крістіан Гросс після поразки в матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів від "Барселони".

"Він є найкращим футболістом у світі. Його талант просто феноменальний, навіть не віриться, що йому лише 22 роки. Думаю, справедливо, коли його порівнюють з Марадоною", - наводить слова тренера офіційний сайт УЄФА.

"Нам не вистачило хоробрості зіграти з "Барселоною" так добре, як і в першому матчі. Якби оборона отримувала більше підтримки від інших гравців, то ми б могли нейтралізувати півзахист "Барси", що дало б нам шанс пошукати щастя у їхніх воріт", - додав наставник німецької команди.

На думку Гросса, "Барса" зіграла на високому рівні перед своїми вболівальниками як в індивідуальних діях, так і в командних.

"Можливо, виліт "Реала" дав "Барселоні" додаткову мотивацію. Варто визнати, що наші шанси на вихід до 1/4 фіналу з самого початку були невеликими. "Барса" розпочала матч дуже в швидкому темпі, але ми намагалися впоратися з цим", - підсумував тренер.

Коментарі ()