Головне

"Арсенал" обурений публікаціями про Заварова

17.03.2010 18:12 288 0
Прес-служба київського "Арсенала" висловила обурення публікацією на одному з українських інтернет-ресурсів, в якій йдеться про нібито рішення Прем'єр-ліги щодо звільнення Олександра Заварова.

"Це все "качка", жодної "Експертної комісії Прем'єр-ліги" не існує, відтак жодного рішення вона не ухвалювала. Останнім рішенням, яке приймалося Прем'єр-лігою по справі звільнення Заварова, було рішення прийняти клопотання його представників та відправити документи на експертизу", - наводить слова прес-аташе УПЛ прес-служба клубу Вадима Рабіновича.

"Прес-служба ФК "Арсенал" (Київ) констатує вже не першу спробу фальшивих публікацій, організатори яких ставлять за мету не дати зникнути у Інтернеті та на сторінках газет досить набридлій вже "заваровській історії" про мільйони", - заявлять у клубі.

"Уповноважені донести до відома всіх позицію ФК "Арсенал" (Київ): будь-які спірні моменти будуть вирішуватися в офіційному порядку офіційними і реально існуючими структурами, а не вигаданими "експертними комісіями", - підсумовує прес-служба.

Коментарі ()