Головне

В Росії відбулась перша тренерська відставка

17.03.2010 11:49 330 0

У вівторок в російській Прем'єр-Лізі, новий сезон якої розпочався 12 березня, відбулася перша тренерська відставка.

Омарі Тетрадзе подав прохання про відставку з поста головного тренера "Анжи".

Нагадаємо, що в першому турі чемпіонату футболісти "Анжи" зустрічалися вдома зі "Спартаком" (Нальчик). Зустріч завершилася "сухою" нічиєю - 0:0.

Новим керманичем "Анжи" може стати Гаджи Гаджиєв, який працював з клубом в період з 1999 по 2001 роки, а також у 2003 році. У 2000 році Гаджиєв посів з "Анжи" четверте місце в чемпіонаті Росії. У 2001 році під керівництвом Гаджиєва "Анжи" дійшов до фіналу Кубка Росії.

"Дуже шкода що Тетрадзе пішов, тому що він є підготовленим фахівцем, який три роки вів команду і підбирав гравців, і кому, як ні йому, було б легше вирішити завдання, поставлене перед клубом - збереження прописки в Прем'єр-Лізі. Тим більше, "Анжи" є претендентом на виліт на думку багатьох фахівців.

Що стосується можливості мого призначення на посаду головного тренера "Анжи", то поки що ніхто з клубу зі мною не зв'язувався. Але я розумію, чому з'явилися такі чутки. По-перше, я виходець з Дагестану, а по-друге, головні досягнення в історії команди пов'язані з моїм ім'ям", - сказав Гаджиєв.

ТСН

Коментарі ()