Головне

Гравця "Оболоні" дискваліфікували на три матчі

13.03.2010 11:55 352 0
Футболіст столичної Оболоні Сергій Рожок пропустить три матчі Прем’єр-ліги. 

Таке рішення ухвалив дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги, інформує сайт "моряків". 

На 57-й хвилині зустрічі 19-го туру "Оболонь" - "Чорноморець", футболіст київського клубу Сергій Рожок наніс декілька ударів рукою одеському гравцеві Леонардо Де Матосу. Арбітр гри цей момент пропустив, а ось відеокамери та інспектор ФФУ Авдиш зафіксували. 

Переглянувши відеозапис, надану ФК "Чорноморець", члени дисциплінарного комітету вирішили: "За навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, відсторонити футболіста Рожка ("Оболонь") від участі у змаганнях на три матчі". 

"Відзначилися" в цьому ж поєдинку і київські фанати, які запалили два піротехнічні засоби, одне з яких було запущено в сектор уболівальників "Чорноморця", а також кидали сніжки на футбольне поле. ДК виніс рішення оштрафувати за це ФК "Оболонь" на 5000 гривень. 

Постраждав через поведінку уболівальників і ФК "Чорноморець". За образливі вислови, що лунали з трибун на адресу арбітра зустрічі "моряків" з "Таврією" (18-й тур), клуб зобов'язали перерахувати на розрахунковий рахунок Прем'єр-ліги грошовий внесок у сумі 1000 гривень. 

У цій же грі було відзначено некоректну поведінку головного тренера "Таврії" Сергія Пучкова. ДК вирішив попередити наставника сімферопольського клубу.
Коментарі ()