Головне

Богуш: Пропущу від чотирьох до шести місяців

10.03.2010 09:22 434 0

В Німеччині було прооперовано воротаря "Динамо" Станіслава Богуша.

Проблема із зв'язками коліна не давала можливості динамівцю на повну силу готуватися до сезону, тому хірургічне втручання стало найбільш правильним способом вирішення проблеми, повідомляє Інформаційний відділ столичного клубу.

Тепер голкіперу доведеться пройти нелегкий процес відновлення. Після повернення до Києва Станіслав розповів, наскільки успішно пройшла операція і скільки часу належить провести "поза футболом".

"Операція пройшла вдало, зараз почуваю себе нормально. Тепер важливо, щоб все зажило, плідно пройшов процес відновлення. Для повноцінного повернення до гри мені знадобиться від чотирьох до шести місяців. Звичайно, я дуже переймався, що до завершення сезону не зможу допомогти команді.

У глибині душі розумів, що без операції не обійтися, але не думав, що все буде настільки серйозно. Тепер півтора-два місяці проведу в Києві, а потім поїду до клініки на обстеження. Після цього буде призначений курс реабілітації. Поки лікар дав початкові вказівки, як поводитися із прооперованою ногою. Як рана буде загоюватися, поступово збільшуватиму кут згину", - каже Станіслав.

Коментарі ()