Головне

Рабінович займається підробкою доказів

09.03.2010 14:53 442 0
Рабінович займається підробкою доказів

Скандал ФК "Арсенал" з екс-головним тренером цієї команди Олександром Заваровим може набрати обертів... 

Як нам стало  відомо з власних джерел, інформація з приводу звільнення Олександра Анатолійовича, яку президент клубу  Вадим Рабінович неодноразово озвучував в своїх інтерв'ю, є не просто черговим піар-ходом "власника" клубу. Це звільнення і всі інші належні наслідки караються Законом України. Що ж мається на увазі?  
 
Хронологія подій. Коротка історія. Щоб було зрозуміло...  
 
Всі ми пам'ятаємо, як Вадим Рабінович продав ФК "Арсенал" Леоніду Черновецькому. Той, в свою чергу, передав усі справи клубу своєму синові, для якого це було досить несподівано. "Космос-молодший" ніяк не міг зрозуміти що ж робити з командою.

Після довгострокової паузи за кермом канонірів з`явився Володимир Пустоваров (перший заступник голови правління з питань фінансово-економічної діяльності ВАТ "Укрнафта"), тобто людина Коломойського. В "Арсеналі" відразу ж з`явилася велика кількість гравців з "Дніпра", які перейшли на правах оренди.

Ледь-ледь киянам вдавалося грати, заробляти очки і т.д. Аж раптом президентом клубу знову стає відомий Вадим Рабінович. Усі знають, як останній любить розмовляти і обіцяти. З його приходом діяльність клубу, як бренду, знову оживилася. "Професіональні" робітники почали проводити різноманітні акції, у Рабіновича вже з'явилася земля для стадіону, клубу потрібні таланти, на які вони готові виділяти великі гроші - це лише деякі витяги з сатиричного оповідання "Рабінович та "Арсенал".  

Вадим Зіновійович повернувся до клубу на "пташиних" правах. Це означає, що він є формальним власником клубу, мається на увазі де-юре. А де-факто, все вирішує одна людина - Ігор Коломойський. До речі, на останньому засіданні президентів УПЛ Петро Димінський (Почесний президент ФК "Карпати") посадив Рабіновича на 5 точку.

Його слова підкреслюють вищесказане: "Коли я став Народним депутатом, розумів, що знаходитися на посаді президента клубу я не можу, тому став почесним президентом, а клуб офіційно передав своїй доньці. Але ж, пане Рабінович, на відміну від Вас у мене у власності весь футбольний клуб, а не одиниця його офіційної атрибутики!" 

Що ж відбувається далі... 
 
Олександр Заваров  отримує постійне "ні!" від президента клубу незалежно від того, що хоче тренер. Йому набридло звертатися до свого  безпосереднього начальника, і він  вирішив піти напряму - до "Дніпра".

Керманич "Арсеналу" почав вирішувати всі питання з генеральним директором ФК "Дніпро" Андрієм Стеценком. І, здається, що вони порозумілися, бо відразу відчулася реакція президента. Звісно ж, Рабіновичу не сподобалося, що через його голову вирішують питання клубу. Згодом була придумана історія, що тренер пияка, що він зовсім не тренує команду, і саме він винен в усіх гріхах "Арсеналу".

Усі можуть випити, навіть тренер, це не гріх... Але Заваров жив клубом, він його утримував за власні кошти ще у Вищій лізі. А це все не більше ніж плітки, а навіть якщо пиття і мало місце, офіційних підтверджень та скарг від штабу або гравців ніколи не було.

Трохи пізніше в Інтернеті з'явився сфабрикований аудіозапис розмови Рабінович-Заваров. А це вже до суду треба, правильно казав екс-наставник канонірів.

Коли ж знову на арені виступить Вадим Зиновійович?

Коментарі ()