Головне

Саленко: Викликає подив, чому раптом Газзаєв вирішив будувати динамівський захист з одних бразильців

09.03.2010 13:33 360 0

Київське "Динамо" грає в банальний силовий футбол, без думки і різноманітності в ходах.

Таку думу висловив екс-форвард київського "Динамо" та збірної Росії Олег Саленко в інтерв'ю "Газете по-киевски".

"Гадаю, цієї зими Газзаєв закладав функціональний фундамент на весь рік. І можливо, динамівці дійсно поки з "важкими" ногами. Але в той же час команда у нас молода, і якими б не були навантаження у Газзаєва під час зборів, давно пора вже прийти в себе.

Та я й не сказав би, що в русі у киян є серйозні проблеми. Навпаки, сил команді вистачає на весь матч. А ось зіграність, техніка і тактичні напрацювання несподівано зникли. "Динамо" сьогодні грає в банальний силовий футбол, без думки і різноманітності в ходах.

У мене особисто викликає подив, чому раптом Газзаєв вирішив будувати динамівський  захист з одних бразильців. Куди логічніше було запросити звідти хороших нападників. Але, напевно, головному тренеру видніше", - каже фахівець.

Також Саленко вважає, що попереду на "Динамо" чекають дуже важкі матчі

"Шахтар" після вильоту з Ліги Європи кине всі сили на завоювання золота, і будь-яка осічка буде дорого коштувати динамівцям. Думаю, нижче другого місця кияни все одно не опустяться, але якщо зараз не почнуть змінювати свою гру - відстояти титул буде складно.

У першу чергу команда повинна "згадати", як ефективно атакувати. Заграти нарешті-то в розумний, комбінаційний футбол. Якщо ж цього не станеться і "Динамо" буде продовжувати вимучувати очки, то через 2-3 тури критики у бік Газзаєва буде дуже багато", - підсумував Олег Саленко.

Коментарі ()