Головне

Алієв: Газзаєв з Кавказу, з ним неможливо розмовляти

09.03.2010 09:11 530 0

Півзахисник "Локомотіва" Олександр Алієв розповів, чому наставник "Динамо" Валерій Газзаєв не бачив його в основі "Динамо".

Про це Олександр розповів в інтерв'ю "Спорт день за днем".

"Я ніколи не боявся конкуренції, просто в ситуації, в якій опинився в Києві з Газзаєвим, знав, що точно не буду грати. Не було сенсу залишатися в "Динамо". Я люблю цю команду, і в мене були чудові стосунки з Ігорем Михайловичем Суркісом.

Коли я з ним поспілкувався, після того як виникла неприємна ситуація з Газзаєвим, він мене зрозумів і відпустив. І я дуже вдячний Сьоміну, що він покликав мене до Москви.

З Газзаєвим просто неможливо розмовляти. Він з Кавказу, і цим усе сказано. Спілкується він нормально, але на багато що просто не звертає уваги. Коли людина викладається на сто відсотків на тренуваннях, на голову вище інших гравців і не потрапляє до складу ... Мені це незрозуміло.

А коли "Динамо" проводило матч з "Інтером" і на моє місце в півзахисті він випустив лівого захисника, стало очевидно, що грати тут мені не дадуть.

Газзаєв говорив, що я не виконував щось, але я-то знаю, що на сто відсотків викладався", - нарікає хавбек.

На запитання, "Історія з захисником Гораном Саблічем з тієї ж серії, що і з вами?", Алієв відповів:
 
"Так, чув, що його не пускають на базу. На мій погляд, це неправильно. Сабліча запрошував один тренер, потім прийшов інший і вирішує, кого пускати на тренування, а кого - ні. Ніколи не зрозумію таких рішень".

Коментарі ()