Головне

Прем'єр-лігу і ФФУ розсудять УЄФА і ФІФА?

03.03.2010 21:57 397 0

3 березня у Києві відбулися загальні збори учасників футбольної Прем'єр-ліги.

Власники футбольних клубів доручили президенту Прем'єр-ліги Віталію Данілову виступити на Генеральній асамблеї ЄПФЛ ( Європейська асоціація футбольних ліг), повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Говорили про мою поїздку на Асамблею в Ньон, яка відбудеться 10-11 березня. Мені доручили розповісти про ситуацію в українському футболі. Про суддівство, про колективне членство (клубів у структурі ФФУ).

Звернутися до УЄФА і ФІФА, що б вони виступили, так би мовити, арбітром у наших стосунках з Федерацією футболу", - розповів Віталій Данілов.

За словами гендиректора Прем'єр-ліги Олександра Єфремова, у Ньоні керівництво УЄФА буде презентувати свою програму розвитку феєр-плей.

"Вони хочуть. щоб клуби більше виховували своїх гравців, ніж користувалися послугами інших гравців (легіонерів). Хочуть обмежити клубам мати більше 25 людей у заявці.

Причому з 25-ти 7 мають бути вихованцями клубу. Це робиться для того, щоб якось зменшити прірву між багатими і середніми клубами. Я думаю, ми цю програму підтримаємо", - каже Єфремов.

Коментарі ()