Головне

Юнацька збірна (U-19) зіграла внічию з французами

03.03.2010 16:33 323 0
У вівторок, 2 березня, юнацька збірна України (футболісти 1991 року народження) провела перший з двох запланованих виїзних товариських матчів проти французької команди.

Для підопічних Анатолія Бузника спаринги з триколірними є важливим етапом підготовки до кваліфікаційного еліт-раунду Євро-2010 (U-19), фінальна частина якого пройде саме у Франції. Нагадаємо, українська збірна, яка є чинним володарем континентального титулу у даній віковій категорії, прийматиме відбірний турнір у 3-й групі. Наприкінці травня вона сперечатиметься за путівку до вирішальної стадії з англійцями, ірландцями та боснійцями.

"Гра вийшла змістовною, і я задоволений тим, як виглядала наша команда. Хлопці діяли дисципліновано й продемонстрували гарні індивідуальні навички, - зазначив український наставник. - Так, у французів були моменти, проте і ми могли неодноразово вразити ворота суперників. Зокрема, під кінець матчу Ігорю Зубку трошки не вистачило, щоб втілити у гол передачу Віталія Федотова".

"Сьогодні ми стали свідками цікавої та якісної гри двох гарно підготовлених команд, гідних одна одної", - підбив підсумок матчу наставник господарів Франсіс Смерецьки. Друга зустріч української та французької збірних відбудеться у четвер.

Франція (U-19) - Україна (U-19) - 0:0

Україна: М.Коваль, Поліщук (Циня, 46), Кравченко, Парцванія, Бутко, Чайковський (Задоя, 46), Морозенко, Сидорчук (Карасюк, 63), Федотов (Сокуренко, 77), Павлов (В.Коваль, 46), Картушов (Зубко, 63).  

ФФУ

Коментарі ()