Головне

Жіноча збірна зіграє на "Кубанській весні"

03.03.2010 16:29 390 0
У суботу, 6 березня, матчем проти китайської команди молодіжна жіноча збірна України розпочне виступ на міжнародному турнірі "Кубанська весна", що стартує в Краснодарі. Змагання, в яких беруть участь дванадцять колективів, входять до офіційного календаря ФІФА.

На минулорічній "Кубанській весні" нашій "молодіжці" відверто не пощастило. Вона двічі програвала у серії післяматчевих пенальті, фінішувавши у підсумку на 7-й позиції. Наставник синьо-жовтих Олександр Масальський викликав на збір 20 виконавиць, четверо з яких виступають і в дівочій команді. До того ж 16-річна нападаюча чернігівської "Легенди" Оксана Яковишин водночас є кандидаткою до національної збірної.

Завдяки оригінальній формулі проведення "Кубанської весни" кожен з її учасників гарантовано проведе по шість поєдинків. Для українок цей турнір є дуже важливим етапом підготовки до кваліфікаційного еліт-раунду Євро-2010 (WU-19). Нагадаємо, що у відборі наші дівчата гратимуть у 6-й групі, куди також потрапили команди Італії, Боснії-Герцеговини та Бельгії. Остання й прийматиме матчі, які проходитимуть з 27 березня по 1 квітня.

Склад збірної України

Воротарі: Катерина Усова ("Атекс" Київ), Марія Стеценко ("Ятрань" Умань), Анастасія Чапко (ДЮСШ-Люблинець Ковель).

Захисники: Олена Бреус ("Чорноморочка" Одеса), Галина Гудимова ("КОЛісп" Костопіль), Христина Єрьоменко ("Легенда" Чернігів), Ірина Кучеренко, Олена Тельна (обидві - "Дончанка-ЦПОР" Донецьк), Марія Павлюк (ДЮСШ-3 Івано-Франківськ), Інна Чистякова ("Южанка ДЮКФП-5" Херсон).

Півзахисники: Мар'яна Іванишин ("Легенда"), Ольга Овдійчук ("КОЛісп"), Карина Сорокіна (без клубу), Марія Тихонова ("Дончанка-ЦПОР").

Нападники: Надія Астахова ("Южанка ДЮКФП-5"), Ганна Вороніна ("Дончанка-ЦПОР"), Олена Городецька, Оксана Яковишин (обидві - "Легенда"), Натія Панцулая ("КОЛісп"), Юлія Стець ("Ятрань").

Міжнародний турнір "Кубанська весна" (WU-19)

Краснодар, Росія, 5 - 17 березня

Група А. Росія, Іран, Білорусь, Естонія.

Група B. Китай, Москва, Туреччина, Україна.

Група С. США, Урал, Узбекистан, Краснодарський край.

6 березня. Україна - Китай

8 березня. Україна - Москва

10 березня. Україна - Туреччина

12 березня. Чвертьфінали та ігри за 9 - 12 місця

14 березня. Півфінали, ігри за 5 - 8 та 9 - 12 місця

15 березня. Матчі за 5-е, 7-е та 9 - 12 місця

16 березня. Фінал та матч за 3-є місце

ФФУ

Коментарі ()