Головне

Семак: Українці у футболі випереджають Росію

03.03.2010 10:34 447 0
Україна у плані футболу випереджає Росію.

Про це заявив півзахисник "Рубіна" і збірної Росії Сергій Семак.

"Всі твердять: у футбол надходять великі гроші. А ви задумайтеся - що з того? Довгострокових інвестицій немає - а є лише тимчасові фінансові вкладення. Ось Путін каже, що команді треба допомогти - і допомога приходить миттєво. Але ж ці гроші викидаються в нікуди - вони направляються не на інфраструктуру, а лише на підтримку клубу на плаву. Як підсумок - ні стадіонів, ні баз", - сказав спортсмен українського походження.

Семак радить оцінити прибутковість чемпіонату, реальний інтерес до футболу, стадіони та спонсорів.

"Нічого цього за великим рахунком у нас немає. Втім, це й не дивно - за винятком 60-х рр.. минулого століття вітчизняний футбол зірок з неба не хапав. Так що для того, щоб у свідомості наших громадян Росія стала футбольної державою, повинно пройти чимало часу", - додав футболіст.

"До речі, на мій погляд, наші сусіди, українці, на сьогоднішній день в цьому відношенні нас випереджають. А коли вже ми поступаємося їм, то куди нам змагатися з Іспанією, Англією, Німеччиною, Аргентиною, Бразилією - країнами, де футбол є частиною культури", - наводить слова Семака Rusfootball.info.

Коментарі ()