Головне

Збірна України (U-19) зіграє два товариські матчі із французами

02.03.2010 08:40 882 0

У понеділок, 1 березня, юнацька збірна України (U-19) вирушила до Франції, де 2 та 4 березня проведе два товариські матчі з "триколірними" ровесниками

 Фінальна частина Євро-2010 (U-19), до речі, відбудеться саме у Франції, а підопічні Анатолія Бузника якраз готуються до поєдинків, в яких вирішуватиметься доля однієї з путівок до фінальної частини цих змагань.

Нагадаємо, що з 26 по 31 травня Україна прийматиме турнір еліт-раунду в 3-й групі, де також гратимуть  збірні Англії, Ірландії та Боснії-Герцеговини. Боротьбу за нагороди континентальної першості продовжать лише переможці кожного з семи квартетів.

Склад збірної України:

Воротарі: Максим Коваль ("Металург" Запоріжжя), Ігор Левченко ("Олімпік" Донецьк)

захисники: Богдан Бутко ("Шахтар" Донецьк), Степан Гірський ("Карпати" Львів), Темур Парцванія ("Динамо" Київ), Олег Поліщук (ПФК "Севастополь"), Рустам Циня ("Чорноморець" Одеса)

півзахисники: Євген Задоя, Сергій Сидорчук (обидва - "Металург" З), Ігор Зубко ("Кримтеплиця" Молодіжне), Євген Морозенко, Віталій Сокуренко (обидва - "Динамо"), Віталій Федотов ("Шахтар"), Ігор Чайковський ("Зоря" Луганськ)

нападники: Роман Карасюк, Євген Павлов (обидва - "Волинь" Луцьк), Єгор Картушов ("Зоря"), Володимир Коваль ("Динамо")

ФФУ

Коментарі ()