Головне

1:1 краще, ніж 0:0 - тренер "Севільї"

24.02.2010 23:05 217 0

Головний тренер "Севільї" Маноло Хіменес після першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зі ЦСКА (1:1) заявив, що результат його влаштував.

"Краще було б виграти, але й це позитивний результат, враховуючи, що нам треба було пристосуватися до незвичного для нас покриття. При рахунку 1:0 ми намагалися вирішити долю матчу, мали моменти, але ЦСКА вирівняв гру.

При рівності в рахунку пішла відкрита гра. Загальне враження від гри - кисло-солодке, десь ми були краще, десь краще грав суперник.

Марко Гонсалес забив гол дальнім ударом, як він неодноразово робив і раніше - м'яч вийшов досить курйозним. Суперник виявив характер, адже, коли на кону стоїть путівка у чвертьфінал, програти вдома 0:1 - смерті подібно. Але армійці вийшли з важкої ситуації й зрівняли рахунок.

Звичайно, 1:1 краще, ніж 0:0, але взагалі, ми будували нашу тактику з розрахунку на перемогу. Постараємося добитися переможного результату у матчі-відповідь. ЦСКА, у чому я сьогодні ще раз переконався, дуже сильна команда й, звичайно, вона буде намагатися забити нам у Севільї. Нам варто врахувати уроки сьогоднішнього матчу", - сказав Хіменес.

sports.ru

Коментарі ()