Головне

Ахметов: Мені подобається, коли вже на 15-й хвилині рахунок 3:0

24.02.2010 22:32 273 0

Президенту донецького "Шахтаря" Рінату Ахметову байдуже з яким рахунком його команда зіграє у матчі-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи з "Фулхемом", головне, щоб вони пройшли далі.

"Звичайно, рахунок 1:0 нас влаштовує, ми проходимо далі, але в той же час ми буде "тремтіти" до останньої секунди. Мені завжди подобається, коли вже на 15-й хвилині рахунок 3:0, і я дивлюся футбол розслабленно.

Але не завжди це виходить, тому найголовніше, щоб кінцевий результат був на нашу користь. Якщо вболівальники будуть до останньої секунди в напрузі, то всі одержать величезне задоволення. Більше того, шанувальники футболу люблять, коли саме на останніх хвилинах або секундах вирішується результат матчу. А моя душа прагне, що б уже на перших хвилинах усе було вирішено", - цитує Ахметова офіційний сайт "Шахтаря".

Також Ахметов розповів, що найгловніше для його команди - виступ у Європі.

"Зараз я думаю тільки про завтрашню гру й вважаю, що ми повинні зробити все для проходу нашої команди в наступний етап Ліги Європи. Що стосується чемпіонату України, то я завжди кажу, що найголовніше завдання - добиватися величезних успіхів у Європі. Це наша мета. А перемога в чемпіонаті України - це засіб.

Якщо ми не будемо вигравати чемпіонат, ми не доб'ємося нашої мети. Тому для нас зараз завоювання чемпіонства або володіння кубком країни - не ціль, такою вона була десять років тому, а зараз про це навіть нудно говорити. Це саме собою зрозуміло.

Ми можемо виграти чемпіонат і погано грати в Європі. Це не той смак: не той смак чемпіонства, не той смак Кубка України. А коли я кажу, що наша мета - Європа, що ми хочем конкурувати із кращими європейськими командами, то тоді вигравати внутрішній чемпіонат необхідно, ця обов'язкова умова."

Коментарі ()