Головне

Єзерський: Є вивіска "Зоря", за якою нічого немає

23.02.2010 15:46 550 0

Луганська "Зоря" має проблеми з інфраструктурою та командною грою.

Про це розповів захисник луганчан Володимир Єзерський в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Зараз для "Зорі" все починається з нуля. У структуру клубу влилися нові люди - це стосується і адміністративного штабу, і керівництва, і тренерського штабу, у якого свій цікавий погляд. Велика група виконавців покинула Луганськ, з'явилося багато нових, переважно молодих футболістів.

Якщо говорити про гру, то ще потрібно працювати і працювати, оскільки за півтора місяці команда не будується. Взяти хоча б гру при лінійно-зонному захисті. Частина молодих виконавців просто не розуміють, що це таке. Мабуть, їм просто цього не пояснювали. Деякі футболісти не знають, що таке колективні дії. Тому багатьом доводиться перевчатися.

Плюс до всього треба підвищувати конкуренцію. Може, чоловік п'ять мають достатній досвід виступів у вищому дивізіоні. Решта роблять перші кроки на такому рівні. Кажу про це, щоб вболівальники мали реальну картину того, що відбувається з командою.

Коли немає бази, про яку серйозну підготовку можна вести мову. Як взагалі можна вимагати стабільних результатів? Вважаю, на даний момент є вивіска "Зоря", за якою, за великим рахунком, нічого немає. І стадіон, і клубна база потребують повної реконструкції.

Не позаздриш і головному тренерові, у якого немає такого підбору гравців як у "Динамо", "Шахтаря" чи "Дніпра". Але головне - до клубу прийшло амбітне керівництво, яке намагається вивести "Зорю" на новий рівень. І є всі передумови сподіватися, що у луганської команди все буде добре", - підсумував Володимир Єзерський.

Коментарі ()