Головне

Суркіс: Результат матчу із "Зенітом" покаже справжню силу команди

23.02.2010 07:51 397 0

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував поразку у товариській грі з московським "Локомотівом" (0:2).

"Це був звичайний контрольний товариський матч. Традиція порушена не була - минулого літа ми також програли "Локомотіву" Юрія Сьоміна, поступилися й зараз. Але для цього й існують контрольні ігри, щоб перевіряти свою силу.

У першому таймі був змішаний склад, грали молоді Калитвинцев і Гармаш, а в другій половині матчу, на останні 30 хвилин, вийшли футболісти, наближені до основного складу. Завтра, проти "Зеніта", ми побачимо зовсім іншу гру.

Цей спаринг у нас не був запланованим, але ми по старій дружбі не змогли відповісти відмовою Юрієві Павловичу, що звернувся до нас із побажанням провести контрольний матч на зборі в Марбельї.

Завтра, із "Зенітом", зіграють ті футболісти, які напевно зіграють у стартовому матчі другої частини сезону проти "Кривбаса". Саме тому за результатами матчу з пітерцями можна буде оцінити реальні кондиції команди, побачити тактичні схеми, які награвалис головним тренером з ходу підготовчого періоду, і робити перші висновки", - цитує Суркіса офіційний сайт "Динамо".

Коментарі ()