Головне

Кернозенко: Я став нікому не потрібний

17.02.2010 14:01 427 0

Досвідчений голкіпер В'ячеслав Кернозенко, який виступав за "Кривбас" на правах оренди, нині залишився фактично без роботи.

"Кривбас" не взяв його з собою на збори в Туреччину, а це значить, що на нього не розраховують, розповів воротар в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

Раніше 33-річний страж воріт виступав також у "Дніпрі", який володів правами на футболіста до 1 січня 2010 року.

"На сьогодні футболіст на прізвище Кернозенко нікого не цікавить. В усякому разі, мене ніхто не повідомив про те, що я комусь потрібен - ні "Кривбас", ні "Дніпро". З того самого дня, коли термін дії мого контракту закінчився, ніяких дзвінків від цих клубів мені не надходило.

Правда, ще раніше, коли біля керма "Кривбасу" стояв Олег Таран, велися розмови про продовження угоди. Однак я вирішив взяти час на роздуми, тому що до цього питання хотів підійти виважено. Але незабаром вони вщухли, і надалі не поновлювалися. Ні з боку генерального директора, ні з боку тренерського штабу.

А вже після його зміни - тим більше. Час йшов, почалися зимові канікули, але мені ніхто нічого не пропонував.

Наскільки мені відомо, прийшовши в "Кривбас", Максимов відразу ж заявив, що піде шляхом омолодження складу, і старші футболісти у відведені ним вікові рамки не вписуються. Цим самим він дав зрозуміти, що я криворізькій команді не підходжу", - розповів голкіпер.

Нині агент Кернозенко займається пошуком нового клубу.

"Він шукає, але на сьогодні ніяких реальних варіантів з працевлаштування ще не було", - підсумував В'ячеслав.

Коментарі ()