Головне

Морозюк відмовив донецькому "Металургу"

17.02.2010 12:46 571 0

Екс-гравець "Оболоні" Микола Морозюк, права на якого належать "Динамо", до кінця сезону гратиме у "Кривбасі" на правах оренди.

Крім того, півзахисника хотів придбати і донецький "Металург", розповів Микола в інтерв'ю газеті "Команда".

"Це не був перегляд - вони відразу хотіли мене викупити. Керівники клубів домовилися між собою про мій трансфер в донецький клуб. "Металург" вийшов з відпустки 4 січня, а я повинен був приступити до тренувань тільки 12-го. Тому головний тренер "металургів" Ніколай Костов сказав, щоб я приїжджав до них у Туреччину.

Коли справа дійшла до підписання контракту, мені запропонували такі особисті умови, на які я не погодився. Пізніше мені їх покращили, але я все одно відповів відмовою. Подзвонив Ігорю Суркісу і повідомив, що хочу грати в команді Юрія Максимова", - каже футболіст.

Також Морозюк розповів, як в Туреччині команда опинилася в полоні стихії, і змушена була вдатися до допомоги вантажівки.

"Коли ми приїхали на тренування, біля в'їзду в спорткомплекс все було залито водою, тому що всі попередню добу йшов дощ. Наш автобус не міг подолати цю перешкоду, і довелося добиратися до тренувальних полів в кузові вантажівки.

Нічого страшного - у підсумку перед тренуванням ми отримали заряд позитивних емоцій, жартували, сміялися", - додав хавбек.

Коментарі ()